Yleistä tietoa toimitusehdoista

Nämä toimitusehdot koskevat  Puputti designin ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja valittuihin maihin EU:n alueella ja sen ulkopuolella. Puputti design pidättää oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 1.11.2016.

Tilaaminen
Tilatessaan tuotteita asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat
Tilaukset lähetetään Suomen Postin kautta. Asiakkaan vastuulla on osoitetietojen oikeellisuus ja paikkansapitävyys.

Toimitusaika
Tilauksen käsittelyyn varataan 1-3 työpäivää. Toimitus Suomessa vie 3-7 työpäivää. Ulkomaille tilauksen käsittely 1-3 työpäivää ja toimitus 5-12 työpäivää. Mainitut toimitusajat eivät koske tilaustuotteita, tai tuotteita, joita ei ole varastossa. Varastosta löytymättömien tuotteiden tilausten käsittelyyn varataan 7-14 arkipäivää.
Puputti design pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen tai muuttamiseen, jos tilauksessa ilmenee odottamattomia ongelmia. Tällaisessa tapauksessa sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

Toimituskulut
Toimituskulut määräytyvät tilauksen loppusumman mukaan. Studio Collage tarjoaa yli 200 € tilaukset ilman postikuluja. Muissa tapauksissa postikustannukset ovat seuraavanlaiset:

Kirje alle 200g 2.40€

Postipaketti 200g-2kg 5.90€.

Pidätämme oikeuden postikulujen muutoksiin.

Maksutavat ja hinnat
Maksu suoritetaan Paypalin  tai Stripein välityksellä.
Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero 0%. Yrityksemme ei ole arvolisäverovelvollinen koska liikevaihto on alle 10 000/vuosi. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteiden tilaaminen ulkomaille
Otathan huomioon, että mikäli tilaat tuotteita Suomen ulkopuolelle ja haluat palauttaa tilauksesi, palautuskustannukset kuuluvat asiakkaalle.

Palautus
Asiakkaalla on 14 päivän aikana tilauksen vastaanottamisesta mahdollisuus päättää haluaako hän palauttaa tilauksen vai pitää sen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun
Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse puputtidesign@gmail.com niin lähetämme sinulle palautusohjeet. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä.
Palautus on Suomessa asiakkaalle maksuton prosessi, muiden EU-maiden ja EU:n ulkopuolisten maiden palautuksien kustannukset kuuluvat asiakkaille. Poikkeuksena ulkomaiden palautuksissa ovat tilanteet, joissa asiakas on saanut viallisen tuotteen tai väärin toimitetun tilauksen. Tällöin maksamme postikustannukset. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.
Palautamme maksun heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautetun tilauksen.

Yhteystiedot
Puputti design
2704157-4
0405011395 (klo 9.00-12.00)
puputtidesign@gmail.com

Rauhankatu 5a B 41, 20100 Turku

Force majeure
Mikäli ilmenee ylivoimainen este, joka on sopimuksen osapuolista riippumaton kuten luonnonkatastrofi, sota, häiriö yleisessä liikenteessä tai suorituksen estävä viranomaisen toiminta, Puputti design ei vastaa mahdollisesta tilauksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä.

Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.