MÄTÄS kaulakoru // halsband

IMG_2297.JPG
Design.png
Design.png
Design.png
F1A451D3-3B2A-408B-91FD-28E4F94C9A73.png
IMG_2297.JPG
Design.png
Design.png
Design.png
F1A451D3-3B2A-408B-91FD-28E4F94C9A73.png

MÄTÄS kaulakoru // halsband

from 68.00

Orgaaniset yksinkertaistetut muodot ovat usein läsnä korumuotoilussani. Mätäs, jonka nimi viittaa sammalmättääseen, on saannut alkunsa luonnon solurakenteista. 

Organic and simplified forms are easy to find in my jewelry. Mätäs, witch refers to a moss, has it's roots in natures own cell structures.

Förenklade organiska former är lätta att hitta i mina smycken. Mätäs, vilket refererar till mossa, har fått sin form från naturens egna byggstenar.

  • Materials: 925 silver
  • Size: 32mm x 26mm
  • Chain: 45cm and 70cm
ketju // chain:
Quantity:
Add To Cart

Hyvän omatunnon paketti

Suomen luonto on ainutlaatuinen ja kallisarvoinen. Uskomme että olet siitä meidän kanssa samaa mieltä. Tämän takia olemme siirtyneet muoviottomiin pakkauksiin, eli luovuttu esimerkiksi totutuista kuplamuovi pakkauksista. Käytämme postituksessa kierrätyspaperista valmistettuja FSC sertifikoituja kirjekuoria, jotka sinetöidään 100% kierrätetyllä teipillä.

Korurasiamme tilaamme Westpackiltä Tanskasta, joka valmistaa Eco-korurasioita omassa tehtaassaan. Kartonki on 70% kierrätettyä ja FSC sertifikoitua. Emme kuitenkaan ole tinkineet tyylistä, joten jos olet ostamassa lahjaa, sinun ei tarvitse huolehtia paketoinnista; rasiamme sopivat lahjapaketiksi vallan mainiosti.

Tilatessasi tuotteen verkkokaupastamme saat paketin mukana pellavaisen säilytyspussin. Tämä on pieni lahja sinulle, jota voit hyödyntää esimerkiksi matkustaessa Puputti designin korujen kanssa.

 

Sinivalkoinen valinta

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.